Osakkaan ja asukkaan Hausvise-asukassivut

4D Optimin isännöimän taloyhtiön osakkaana ja asukkaana teillä on käytössä Hausvise-asukassivut, jotka nopeuttavat ja tehostavat taloyhtiön osapuolten välistä viestintää sekä mahdollistavat taloyhtiön digitaaliset asukaspalvelut. Hausvise toimii taloyhtiöiden asukkaiden ja osakkaiden henkilökohtaisena asiointikanavana. Hausvisessa kaikki taloyhtiöön ja omaan asumiseen liittyvä tieto on yhdessä paikassa ja aina käyttäjien saatavilla.

Sähköisessä palvelussa voitte mm.

  • viestiä isännöitsijälle
  • tarkistaa viimeisimmät taloyhtiötäsi koskevat tiedotteet ja ilmoitukset
  • tehdä muutostyöilmoituksia
  • tarkistaa huoneistoa koskevat dokumentit ja tiedostot
  • seurata omia laskuja ja suorituksia
  • varata autopaikkoja ja saunavuoroja

Mikäli taloyhtiössänne on huoneistokohtaiset kulutusmittarit, voitte seurata oman huoneistonne kulutuslukemia asukassivuilta. Voitte myös tehdä huoltopyyntöjä taloyhtiönne kiinteistöhuollolle ja seurata niiden etenemistä.

Taloyhtiön hallitukselle on Hausvisessa oma näkymä, jossa hallituksen jäsenet voivat tarkastella hallitukselle kuuluvia asioita.

SÄHKÖPOSTIOSOITE ON YHTÄ KUIN KÄYTTÄJÄTUNNUS

Kirjautumista varten isännöintitoimistolla tulisi olla tiedossa sähköpostiosoitteenne, jonka voitte ilmoittaa osoitteesta www.4doptimi.fi/yhteystiedot löytyvän Turvapostilinkin kautta tai käymällä toimistollamme. Muistattehan ilmoituksessanne kertoa taloyhtiön nimen ja omistamanne tai vuokraamanne huoneiston numeron sekä syntymäaikanne (ei henkilötunnus), jotta sähköpostiosoitteen kohdistus tulee varmasti oikealle henkilölle. Jos omistuksessasi on useampi huoneisto, niin yhden taloyhtiön/huoneiston tieto riittää, näette samalla kirjautumisella kaikkien omistamienne osakkeiden tiedot.

Alla olevasta linkistä voitte katsoa Hausvise-asukasportaalin esittelyyn.