Tutustu uusiin asukassivuihin!

Hyvä 4D Optimi osakas ja asukas,

taloyhtiölläsi on nyt uudet Hausvise asukassivut, jotka nopeuttavat ja tehostavat taloyhtiön osapuolten välistä viestintää sekä mahdollistaa uudenlaiset taloyhtiön asukaspalvelut. Hausvise toimii taloyhtiöiden asukkaiden ja osakkaiden henkilökohtaisena asiointikanavana. Hausvisessa kaikki taloyhtiöön ja omaan asumiseen liittyvä tieto on yhdessä paikassa ja aina käyttäjien saatavilla. Sähköisessä kanavassa voit:

Sähköisessä palvelussa voit mm.

  • viestiä isännöitsijälle
  • tarkistaa viimeisimmät taloyhtiötäsi koskevat tiedotteet ja ilmoitukset
  • tehdä muutostyöilmoituksia
  • tarkistaa huoneistoasi koskevat dokumentit ja tiedostot
  • seurata omia laskujasi ja suorituksiasi
  • varata autopaikkoja ja saunavuoroja

Mikäli taloyhtiössäsi on huoneistokohtaiset kulutusmittarit, voit seurata oman huoneistosi kulutuslukemia asukassivuilta. Lähitulevaisuudessa voit myös tehdä huoltopyyntöjä taloyhtiösi kiinteistöhuollolle ja seurata niiden etenemistä.

Taloyhtiön hallitukselle on Hausvisessa oma näkymä, jossa hallituksen jäsenet voivat tarkastella hallitukselle kuuluvia asioita.

SÄHKÖPOSTIOSOITTEESI ON YHTÄ KUIN KÄYTTÄJÄTUNNUKSESI

Kirjautumista varten isännöintitoimistolla tulisi olla tiedossa sähköpostiosoitteesi, jonka voit ilmoittaa osoitteesta www.4doptimi.fi/yhteystiedot löytyvän Turvapostilinkin kautta tai käymällä toimistollamme. Muistathan ilmoituksessasi kertoa taloyhtiön nimen ja omistamasi tai vuokraamasi huoneiston numeron sekä syntymäaikasi (ei henkilötunnus), jotta sähköpostiosoitteen kohdistus tulee varmasti oikealle henkilölle. Jos omistuksessasi on useampi huoneisto, niin yhden taloyhtiön/huoneiston tieto riittää, näet samalla kirjautumisella kaikkien omistamiesi osakkeiden tiedot.

Alla olevasta linkistä voit katsoa Hausvise asukasportaalin esittelyyn.