Jaana Baas kipparoimaan 4D Optimia

Hei.

Olen Jaana Baas ja aloitin heinäkuussa 4D Optimi Isännöinti Oy:ssä Asiakas- ja hankepäällikkönä. Ensisijaisesti vastaan asiakassuhteista ja sopimuksista eli minuun voi olla yhteydessä, jos taloyhtiönne kaipaa jotakin aidosti uutta ja toimivaa isännöintipalvelultaan.

Hankepäällikkönä edistän lisäksi 4D Franchising -hanketta, missä rakennamme muualle Suomeen vietäväksi erittäin hyväksi havaittua kokonaishintaan ja tekniseen osaamiseen perustuvaa toimintamalliamme.

Taustaltani olen asiakaspalvelun moniammattilainen, ja minulta löytyy myös isännöintialalla tarvittavaa vahvaa talousosaamista, sekä hyvä ymmärrys niin kiinteistöjohtamisesta, kuin myös asunto-osakeyhtiöiden isännöinnistä”.

4D Optimi Isännöinti Oy:n toiminta on paikallisesti Rovaniemellä vakiintunutta. Saamaamme asiakaspalautteeseen perustuen uskomme, että luomallemme täysin läpinäkyvälle toimitusjohtajamaiselle toimintamallille on tilausta myös muualla suomessa.

Mikäli suunnitelmat etenevät maaliin odotetulla aikataululla, 4D Optimi konsepti on saatavilla innokkaille franchising -yrittäjille jo keväällä 2021.