Heikki is Back!

Heikki valitsi 4D Optimin!

Heikki Tuikka aloittaa 1.2.2017 alkaen 4D Optimi Isännöinti Oy:n palveluksessa.

Heikki on 32-vuotias ja koulutukseltaan liiketalouden tradenomi (AMK). Tutkinnon hän suoritti Rovaniemen ammattikorkeakoulussa, josta valmistui v. 2008. Lisäksi Heikki on suorittanut Isännöinnin ammattitutkinnon v. 2012 Kiinteistöalan Koulutussäätiön ammatillisessa oppilaitoksessa Helsingin Malmilla.

Heikillä on todella vahva kokemus ja ammattitaito isännöintialalta aiemman työhistorian ansiosta, joihin kuuluvat mm. työskentely 8 vuoden ajan Kunta-asuntojen ja Ovenia Isännöinnin palveluksessa, työnkuvana isännöitsijän ja taloushallinnon tehtävät. Isännöitsijän työtehtävissä Heikki on toiminut nimettynä vastuuisännöitsijänä kymmenien eri asunto- ja kiinteistöosake-yhtiöiden johdossa Rovaniemen ja Lapin alueella, vastaten yhtiöiden toiminnan sujuvuudesta. Monella yhtiöllä jäikin ikävä, kun Heikki päätti heittää repun pykälään ja lähteä kiertämään vähän ”maalimaa”.

Nyt reppu otetaan selästä ja matka kohti ”täydellisesti hoidettua kiinteistöä” alkakoon!

Aiemman isännöintikokemuksen, alan vahvan osaamisen ja kykyyn innovoida perinteistä alaa uusin ajatuksin ja menetelmin Heikki soveltuu täydellisesti 4D Optimi Isännöinnin lähestymistapaan koko isännöintialaa kohtaan. Asiakasyhtiöiden hallituksille ja osakkaille tarjotaan vaihtoehtoinen, palveleva isännöintitapa, joka tähtää kiinteistöomaisuuden elinkaaren pidentämiseen ja jopa arvon kasvattamiseen.

Heikkiin saa yhteyden numerosta 040 171 6120 tai sähköpostista heikki.tuikka(at)4doptimi.fi, 1.2.2017 alkaen. Sitä ennen tiedusteluihin vastaa Jari Marjeta 050 543 0025 tai jari.marjeta(at)4doptimi.fi.

Tervetuloa uudet ja vanhat asiakkaat!