Haemme 4D Optimi Isännöinti-konseptille franchising-yrittäjiä

Oletko sinä kiinnostunut aloittamaan franchising-yrittäjänä 4D Optimi Isännöinti-konseptilla? Etsimme ensimmäisiä franchising-yrittäjiä ketjullemme Suomen suurimpiin kaupunkeihin.

Selvitä sopiiko franchising-yrittäjyys sinulle!

Franchising on yksi keino aloittaa oma yritystoiminta. Franchising yrittäjiä on Suomessa paljon ja monet ovat kokeneet tämän yrittäjyyden muodon omakseen. Malli ei sovi kaikille ja kaikkiin tilanteisiin, mutta joillekin se on sopiva tie yrittäjäksi. Tie franchising-yrittäjäksi -oppaasta löytyvien kysymysten avulla voit pohtia franchising-yrittäjyyden soveltuvuutta sinulle.

Oppaassa on hyvin kattavasti tietoa sinulle, kun olet kiinnostunut franchising-yrittäjyydestä. Jos yrittäjyys isännöitsijänä kiinnostaa, ota meihin yhteyttä, niin vaihdetaan ajatuksia franchising-yrittäjyydestä 4D Optimi Isännöinti-konseptilla.

Franchising-yrittäjyys 4D Optimi Isännöinti-konseptilla sopii sinulle, kun sinulla on

  1. isännöitsijältä vaadittavaa osaamista; isännöitsijän koulutus tai muulla tavalla hankittu riittävä osaaminen laadukkaiden isännöintipalveluiden tuottamiseen
  2. Kolmen tai useamman henkilön tiimi, joiden kesken jaettava vastuu jakautuu asiakaspalveluun ja kiinteistösihteerin tehtäviin, vastikevalvontaan, vastuuisännöintiin ja yrityksen johtamiseen
  3. sosiaalisesti rikkaaseen työkulttuuriin sopivat henkilökohtaiset ominaisuudet
  4. taloudelliset edellytykset aloittaa yritystoiminta ja johtaa yritystä tulosvastuullisesti

Tie franchising-yrittäjäksi -oppaan avulla osaat perehtyä kattavasti tarvittaviin asioihin ennen päätöstä ryhtyä franchising-yrittäjäksi. Ota yhteyttä toimitusjohtajaamme, jos yrittäminen isännöintialalla kiinnostaa!