Avoimet työpaikat 4D Optimi Isännöinti

Etsimme asiakaspalvelijaa tiimiimme

Olemme kasvava isännöintiyritys ja toimineet Rovaniemellä vuodesta 2015. Asiakaskuntamme koostuu erikokoisista asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöistä. Etsimme nyt ammattitaitoista asiakaspalvelijaa vakituiseen työsuhteeseen palvelemaan asiakkaitamme ja vahvistamaan tiimiämme.

Haluamme palvella asiakkaitamme hyvin ja toimia aina taloyhtiöiden parhaaksi. 4D Optimilla isännöitsijämme toimivat taloyhtiöidensä toimitusjohtajina, joilla on työssään tukena moniammatillinen tiimi. Tehtäväsi on palvella asiakkaita osana tätä isännöintitiimiä. Moniammatillisen tiimin avulla voimme tarjota osakkaille ja vuokralaisille nopeaa ja asiantuntevaa palvelua.

Lue lisää avoinna olevasta tehtävästä ja jätä hakemus 19.3.2023 mennessä: Asiakaspalvelija isännöintitiimiin

Tule ammatti-isännöitsijäksi tiimiimme

Etsimme nyt ammattitaitoista isännöitsijää vakituiseen työsuhteeseen palvelemaan asiakkaitamme ja vahvistamaan tiimiämme. Haluamme palvella asiakkaitamme hyvin ja toimia aina taloyhtiöiden parhaaksi. 4D Optimilla isännöitsijämme toimivat taloyhtiöidensä toimitusjohtajina, joilla on työssään tukena moniammatillinen tiimi. Annamme sinulle vastuuta ja vapautta toimia tehtävässä sinulle luontaisella tavalla – tehtävänäsi on auttaa isännöimiäsi taloyhtiöitä säilyttämään arvonsa ja kasvattamaan sitä. Moniammatillisen tiimin avulla voimme tarjota osakkaille ja vuokralaisille nopeaa ja asiantuntevaa palvelua.

Toivomme sinulta isännöitsijänä

Toivomme, että olet sosiaalinen ja huomioit luontevasti ympärillä olevat ihmiset. Olet itsenäinen, keskusteleva ja vastuullinen työskentelijä. Hommat hoituvat ja tarvittaessa kysyt ja otat selvää asioista. Teet rohkeasti itsenäisiä päätöksiä. Isännöitsijän työssä onnistumista tukee seuraavat ominaisuudet:

  • tehtävään soveltuva koulutus; esim. merkonomi/tradenomi
  • isännöinnin ammattitutkinto IAT
  • työkokemusta alalta yli 3 vuotta
  • taitoa ja sydämellisyyttä erilaisissa vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytilanteissa
  • hyvää hallinnollista osaamista
  • taloushallinnon perusteiden osaamista ja ymmärrystä
  • taitoa suunnitella ja johtaa omaa työtä ja priorisoida asioita

Lue lisää avoinna olevasta tehtävästä ja jätä hakemus 19.3.2023 mennessä: Ammatti-isännöitsijä