4D Optimille uusi kiinteistökoordinaattori

”Olen uusi kiinteistökoordinaattorinne Henri Torvinen. Tulin 4D Optimille auttamaan juuri teitä teknisten ongelmien ratkomisessa. Tulen tekemään parhaani kiinteistönne teknisen elinkaaren ylläpitämiseksi halutulla tasolla tai tarpeen vaatiessa myös parantaa sitä.

Niin koulun kuin työelämänkin kautta minulta löytyy teknistä tietoa, ymmärrystä ja aitoa kiinnostusta rakentamis- ja talotekniikka kohtaan. Voin luvata, että kiinteistöstänne pidetään erinomaista hyvää huolta!”

Yrittäjän saate
4D Optimi Isännöinti Oy:n liiketoiminta on vihdoin saavuttanut pisteen, missä kokopäiväisen kiinteistökoordinaattorin palkkaaminen on taloudellisesti mahdollista. Henri Torvinen on aloittanut tehtävässä 1.4.2020.

Henri on henkilö, jota tulette näkemään enemmänkin kiinteistöllänne, olettaen tietysti, että olette valinneet kahdesta tarjoamastamme vaihtoehdosta kiinteistönhallinnan kokonaispalvelun, eli sen 4D tason. Henri tuo aikaisemman työhistoriansa kautta toimintaamme aitoa käytännön osaamista, jota pyrimme mahdollisimman taiten jatkojalostamaan osaksi toimistomme arkea.

Samalla toteutettu rekrytointi vapauttaa yrittäjän aikaa oikeasti kehittää toimintaa ja mukavahan se olisi nauttia välillä vapaa-ajastakin, jos vielä muistaisi miten….

Koronakeväästä huolimatta, katse tulevaan, ”tuleen ei saa jäädä makaamaan!”

T. Jari