4D Optimi Isännöinti Oy – se paikallinen rovaniemeläinen

Ei pelkästään kokonaishintainen hinnoittelu, vaan koko lähestymistapamme isännöintiin ja kiinteistöomaisuuden hallintaan poikkeaa perinteisestä isännöinnistä Rovaniemellä!

Tarjoamme taloyhtiöille ammattilaisten osaajajoukon, eli tiimin, joka pystyy nopeasti vastaamaan oman erikoisosaamisalueensa kysymyksiin. Tiimin jäsenet toimivat toistensa sijaisina ja näin tavoitettavuus on erittäin hyvä. Olemme kokeneet, että saavutettavuus ja palvelu paranevat, kun yhden henkilön takana ei ole kaikki taloyhtiön tieto. Useampi pystyy auttamaan asioissa ja haastavampia asioita voimme pohtia yhdessä.

Asiakaspalvelun kautta hoituu luontevimmin ja nopeimmin rutiiniasiat, kuten asiakirjatilaukset, muuttoilmoitukset, muutostyöilmoitukset ja vikailmoitukset.

Hallinnollinen isännöitsijä vastaa käytännössä yhtiön arjen toimivuudesta ja talouden rutiineista, eli siitä että arki hoituu.

Kiinteistökoordinaattorin vastuulla on 4D Optimitasolla huolehtia kiinteistön kunnosta ja kunnossapitotarpeista edellä kuvatussa laajuudessa.

Kiinteistölle nimetty vastuullinen isännöitsijä vastaa kokonaisuutena yhtiön toiminnan sujuvuudesta hallituksen antamien ohjeiden, yhtiökokouksen linjausten sekä lakien ja asetusten vaatimusten mukaisesti.

Taloyhtiön hallituksen jäsenet pidetään ajan tasalla yhtiön asioista ja taloudellisesta tilanteesta tarvittaessa vaikkapa kuukausittain. Hallituksen toiminta ja päätöksenteko helpottuu, kun tietoa on riittävästi. Kirjanpito tulee tutuksi läpi vuoden eikä ainoastaan yhdessä hallituksen kokouksessa tilikauden päättyessä.

Taloyhtiölle nimettävä organisaatio koostuu talouden, rakentamisen ja kiinteistötekniikan osaajista. Tiedämme, että on parempi toimia ennakoiden – sen sijaan, että pakolliset remontit tehdään kalliiseen hintaan siinä vaiheessa, kun ollaan jo myöhässä. Vahva tekninen osaaminen sekä kokemus korjaushankkeista ja niiden kilpailuttamisesta säästää taloyhtiölle selvää rahaa.

Tavoitteenamme on saavuttaa pitkäjänteinen ja kiinteistön arvoa kustannustehokkaasti nostava toimintamalli, kun pystymme tuottamaan tarvittavat tarkastukset, kuntotutkimukset, toimivuuden tarkastukset ja rakennusprojektien johtamisen samalta puolen taloyhtiön pöytää.