4D Optimi

Kohti auktorisoitua isännöintiä

15.1.2016 Timo

Isännöinnin Auktorisointi ISA ry:n hyvää isännöintitapaa koskevilla eettisillä ohjeilla tuetaan kiinteistöalan kehittymistä.
Niillä turvataan isännöintitehtävien riittävän korkeatasoinen hoitaminen, kiinteistönpidon osaamisen lisääntyminen ja alan yleisen arvostuksen kehittyminen.

Auktorisoidut isännöintiyritykset ovat sitoutuneet noudattamaan hyvää isännöintitapaa. Ohjeet koskevat yritystä ja kaikkia sen työntekijöitä.
Yrityksen tehtävä on huolehtia siitä, että sen työntekijät tuntevat ohjeet ja ovat sitoutuneet noudattamaan niitä.
ISA-auktorisoidut isännöintiyritykset ovat sitoutuneet isännöinnin eettisiin ohjeisiin ja niihin liittyviin valvontamenettelyihin. Tästä merkkinä yritykselle myönnetään ISA-tunnus.

4D Optimi Isännöinnillä on jo nyt täydet valmiudet ISA-auktorisointia varten. Kaikki vakituiset työntekijämme ovat käyneet tarvittavan koulutuksen ammatti-isännöitsijänä toimimista varten.
Viimeisimpänä isännöinnin ammattitutkintoon johtaneen IAT-koulutuksen on suorittanut isännöitsijä Timo Peltoperä.
Henkilökuntamme pohjakoulutus on lisäksi korkealla tasolla. Alan laajan tietämyksen säilyttämiseksi kouluttaudumme jatkuvasti.

Yrityksemme on luonnollisesti hoitanut kaikki lain vaatimat velvoitteet ja vakuuttanut toimintansa. Tästä osoituksena kuulumme Tilaajavastuu.fi -rekisteriin, josta tilaajavastuulain mukaiset ehdot selviävät.
Edellytämme myös kaikilta käyttämiltämme yhteistyökumppaneilta tilaajavastuulain ehtojen täyttämistä.

Laadukkaalla isännöinnillä varmistat kiinteistöyhtiösi hyvän hoidon ja kustannustehokkaan toiminnan!

Puh. 040 171 6150  | asiakaspalvelu@4doptimi.fi | PL 17, 96101 ROVANIEMI
Grafu Oy


Puh. 040 171 6150 | asiakaspalvelu@4doptimi.fi | PL 17, 96101 ROVANIEMI